הוראות אחסון – מיונז וחרדל

מפעל ערד – טבעונות

מקור השם תלמה

האם הקרוטונים שנמצאים במוצרי קנור אפויים או טוגנו בשמן ?

האם הירקות במוצרי קנור עוברים תהליך של בישול והאם זה פוגע בערכים התזונתיים שלהם ?

ההבדל בין רוטב סויה קלאסי לסיני

כיצד אין במרכיבים של המוצר ציר בקר חומר משמר ?

הוראות אחסון – ציר בקר וציר עוף

מה ההבדל בין ציר למרק תיבול ?

האם המוצרים ציר בקר וציר עוף אמורים להיות משחתיים? אבקתיים? או נוזליים?

מדוע במוצר קליק חום לבן יש חלוקה ל60% שוקולד חלב, ו40% שוקולד לבן ולא – 50%-50% ?

השוקולד הלבין, האם הוא לא תקין ?