האם מוצרי יוניליוור מיוצרים מביצים וחלב מפוסטרים ?
פסטור מעצם ההגדרה זו פעולה שנועדה להרוג חיידקים ולא לעשות שום דבר אחר (בטח שלא לשמר את הביצים). בנוסף פסטור נעשה אך ורק ע"י חימום אין שיטת פסטור ע"י הוספת חומרים וכימקלים. כל מוצרי יוניליוור מיוצרים מחלב וביצים מפוסטרות.
מדוע במוצר קליק חום לבן יש חלוקה ל60% שוקולד חלב, ו40% שוקולד לבן ולא – 50%-50% ?
היחס בין הכדורים עם השוקולד חלב (60%) לעומת לבן (40%) בקליק חום לבן נובע מהעדפה של הצרכנים שלנו אשר נבחנה לאורך השנים שהמוצר קיים.
השוקולד הלבין, האם הוא לא תקין ?
שינויי טמפרטורה ולחות עלולים לגרום להלבנת שוקולד. הלבנת שוקולד אינה מעידה על קלקול המוצר.