בייגלה דקים דקים עם מלח, מסדרת בייגל בייגל. הסיפור של מאפיית בייגל - בייגל 1880 - הקמנו את מאפיית בייגל בייגל הראשונה בפולין, כבר אז חלמנו להביא את המתכון המשפחתי לארץ ישראל. 1949 - הקמנו בישראל את המפעל הבייגלה הראשון, שמילא את המדינה הצעירה בביגלה טעימים בעבודת יד. וגם היום אנחנו ממשיכים לחדש ולהפתיע עם בייגלה פריכים וטעימים מכל הסוגים.
נתרן בכמות גבוהה
קמח חיטה (מכיל גלוטן), שמן צמחי, סוכר, לתת שעורה (מכיל גלוטן), מלח, מתחלב (E-471), חומר תפיחה (סודיום ביקרבונט), מעכב חמצון (תמצית רוזמרין), חומר מווסת חומציות (E-524).