בייגלה דקים דקים בטעם שמנת ובצל, מסדרת בייגל בייגל. הסיפור של מאפיית בייגל - בייגל 1880 - הקמנו את מאפיית בייגל בייגל הראשונה בפולין, כבר אז חלמנו להביא את המתכון המשפחתי לארץ ישראל. 1949 - הקמנו בישראל את המפעל הבייגלה הראשון, שמילא את המדינה הצעירה בביגלה טעימים בעבודת יד. וגם היום אנחנו ממשיכים לחדש ולהפתיע עם בייגלה פריכים וטעימים מכל הסוגים.
נתרן בכמות גבוהה, שומן רווי בכמות גבוהה
קמח חיטה (מכיל גלוטן), שמן צמחי, סוכר, לתת שעורה (מכיל גלוטן), מלח, מלטודקסטרין, דקסטרוז, חומרי טעם וריח, מתחלב (471-E), מחזקי טעם (מונוסודיום גולטמט, E-627, E-631), חומר תפיחה (סודיום ביקרבונט), חומר מונע התגיישות (551- E), מווסתי חומציות (E-524, E-262ii, E-330), מעכב חימצון (תמצית רוזמרין).