האם מוצרי יוניליוור מיוצרים מביצים וחלב מפוסטרים ?

פסטור מעצם ההגדרה זו פעולה שנועדה להרוג חיידקים ולא לעשות שום דבר אחר (בטח שלא לשמר את הביצים). בנוסף פסטור נעשה אך ורק ע”י חימום אין שיטת פסטור ע”י הוספת חומרים וכימקלים. כל מוצרי יוניליוור מיוצרים מחלב וביצים מפוסטרות.

האם הירקות במוצרי קנור עוברים תהליך של בישול והאם זה פוגע בערכים התזונתיים שלהם ?

הירקות עוברים תהליך ייבוש. כל תהליך עיבוד עשוי לשנות את ההרכב התזונתי של הירקות לעומת מצבם הטרי. אנו ממליצים לשלב ירקות במגוון צבעים ומגוון צורות הכנה (טריים, מבושלים וכד’) בהתאם להמלצות התזונתיות כחלק מתפריט מאוזן.

כיצד אין במרכיבים של המוצר ציר בקר חומר משמר ?

המוצר ציר בקר מיוצר בטכנולוגיה המקנה לו עמידות לאורך חיי המדף שנקבעו, בדומה לייצור אבקות מרק, על כן לא נדרש שימוש בחומרים משמרים וכן לא נדרש אחסון במקרר. הרכב המוצר, טכנולוגיית הייצור ושימוש סביר במוצר אינם מאפשרים זיהום מיקרוביאלי לאורך חיי המדף.

הוראות אחסון – ציר בקר וציר עוף

הכיתוב ע”ג האריזה מתייחס לאחסון המוצר לפני הפתיחה הראשונית וגם לאחר הפתיחה, בדיוק כמו שבמקומות הרכישה המוצר נמצא במצבו הסגור במקום מוצל ויבש.

מה ההבדל בין ציר למרק תיבול ?

הציר יהיה חזק ומאופיין יותר בטעם הספציפי, התוצאה הסופית תהיה טובה ואיכותית יותר. ע”ג אריזת המוצר מצוין “יש לאחסן במקום מוצל ויבש”.

האם המוצרים ציר בקר וציר עוף אמורים להיות משחתיים? אבקתיים? או נוזליים?

המוצרים הינם משחתיים. ברגע שמבשלים אותם לפי הוראות בישול, מקבלים ציר, וההגדרה של ציר הינה נוזל (זה מצוין ע”ג האריזה: “נוזל איכותי ומרוכז”). לצורך העניין, גם מרק מגיע באבקה וברגע שמבשלים אותו לפי הוראות בישול, מקבלים מרק שהוא נוזל.