האם מוצרי מגנום מכילים שמנת ? באיזה אחוז ?

גודל המגנום

כתוב על המסטיגם «ללא תוספת סוכר» — מדוע ?

למה בגלידות רשום «סורבה» או «שרבט» ?

מדוע הורדתם את המילה «אסקימו» ?

האם האריזה החדשה של הגלידונית והנשנושים עמידה להפשרה באותה מידה כמו קודם?

מדוע אינכם מורידים את כמויות הסוכר בגלידות ?

שינוי אריזת הגלידונית והנשנושים

מדוע קראתם למוצר LELO? אם זה בגלל שהוא ללא חלב, מדוע לא ציינתם זאת על גבי האריזה?

מה הכוונה ב»מעדן קפוא», למה לא «גלידה» ?

איזה סוג של שומן צמחי יש במוצרי גלידת שטראוס ?

מדוע כתוב על מוצרי הפרווה ברשימת האלרגנים «עלול להכיל עקבות מזעריים של חלב»?