האם מוצרי מגנום מכילים שמנת ? באיזה אחוז ?

גודל המגנום

כתוב על המסטיגם "ללא תוספת סוכר" – מדוע ?

למה בגלידות רשום "סורבה" או "שרבט" ?

מדוע הורדתם את המילה "אסקימו" ?

האם האריזה החדשה של הגלידונית והנשנושים עמידה להפשרה באותה מידה כמו קודם?

מדוע אינכם מורידים את כמויות הסוכר בגלידות ?

שינוי אריזת הגלידונית והנשנושים

מדוע קראתם למוצר LELO? אם זה בגלל שהוא ללא חלב, מדוע לא ציינתם זאת על גבי האריזה?

מה הכוונה ב"מעדן קפוא", למה לא "גלידה" ?

איזה סוג של שומן צמחי יש במוצרי גלידת שטראוס ?

מדוע כתוב על מוצרי הפרווה ברשימת האלרגנים "עלול להכיל עקבות מזעריים של חלב"?